Lær at lave din egen sushi på et sushi kursus

Har du aldrig smagt sushi eller måske smagt, men aldrig selv lavet det? Og er nigiri, maki og indside out fremmedord for dig? Har du samtidigt interesse i fremmed madkultur og måske specielt for japansk sushi, så er det her lige noget for dig! Sushi er en tilberedningsmåde, og betyder ikke nødvendigvis RÅ FISK. Sushi kan laves som en ren vegetar ret, eller med rå og tilberedt fisk samt skaldyr. 

På en sushi-kokkeskole bliver du introduceret for den japanske madkultur med bl.a. en fortælling om sushiens oprindelse og lære den basale sushi-madkunst. Efter en gennemgang af forberedelserne, skal du selv have fingerne ned i risen. Efterfølgende smages der på de tilberedte lækkerier.

Et Sushi kursus er en sjov og hyggelig form for teambuilding der får deltagerne tættere på hinanden.

Sushi kurset kan afholdes næsten alle steder, hos jer eller hos os.

Det optimale deltager antal er mellem 10 - 25 deltager, men det kan nemt afholdes for færre eller flere. 

Sake, japansk øl, grøn te, start kit, sushibox og ekstra færdig sushi kan bestilles særskilt.

Hvad kræver det?
Vores sushi kursus kræver ikke de samme køkkenfaciliteterm, som resten af kokkeskolerne. 
Afholdes det hos jer, skal der være adgang til en køkkenvask, hvor knive og skærebræder kan vaskes op, samt råvarer kan gøres klar.
Der skal være en stå eller sidde arbejdsplads til alle deltager.
Der skal være service til at anrette det færdige sushi på, samt til råvarerne.
 
Varigheden på kokkeskolen. 
Sushi kokkeskolen kan afvikles på 2 måder.
Det tager enten 2½ time eller ca. 1½ time + spisning.
Ved 2½ time modellen er I med til at skære alle råvarer ud og derefter lave selve sushien.
Ved 1½ time modellen, har vi skåret alle råvarerne ud på forhånd og det er selve arbejdsprocessen med at lave selve sushi der bruges tid på. Dette kan være en fordel, hvis I først kan starte sent.
 
Udtlalese fra kunder
Super arrangement, og alle deltagere koncenteret om at få lavet sushi, også selv om måske ikke begejstret for fisk :-)
Handelsgymnasiet Ribe
 
Jeg stod som ansvarlig på kunde siden og oplevede en meget venlig og professionel kommunikation hele vejen igennem.
DisPlay.

Se også vores sushi kokkeskole for øvede - klik her - 

 

Praktiske oplysninger

Varighed: 2½ til 3½ time inkl. spisning (spisning ca. 1 time). 

Periode: Hele året

Sted: I aftalte lokaler eller hos jer.
Læs mere om lokaler - her -

Priseksempel:

Fra kr. 449,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Fra kr. 561,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Ekstra pris for eksterne lokaler.