Drøm jer væk til Grækenland, strand og varme dage, når I laver mad på den Græske kokkeskole
 
I mødes og laver super skøn mad fra Grækenland. I lytter, ser, dufter, smager, konkurrerer (hvis I har lyst) og griner, alt imens I arbejder og ikke mindst samarbejder.  
Det græske køkken er Europas ældste og har kun ændret sig lidt gennem tiderne. Det græske køkken bærer på arven fra det oldgræske og senere det byzantiske køkken.
 
Græsk mad er en del af det sunde middelhavskøkken og grækerne lægger stor vægt på at spise de friske råvarer, som tomater, friske fisk direkte fra fiskerbådene, urter og grøntsager direkte fra bjergskråningerne, citroner og figner direkte fra træet.
 
Menuen på den græske kokkeskole vil bestå af udvalgte græske specialiteter såsom Tiropittes (filodejstrekanter med ost), Teganita kolokythakia (Stegte squash skiver med krydret dej udenpå), Melitzanes Yiani (aubergineragout), tsatsiki, tirikeftedes (osteboller), susukakia (små kødboller i tomatsauce), faki (suppe med grønne linser), tigania (svinekød med peberfrugt og sortøjebønnesalat.
 
Bare tæer i det varme sand. En lun brise, der stryger sig om kinden. Lyden af cikaderne i træerne. Grækenland! 
Du bliver med garanti hensat til ægte græsk middelhavsstemning på den græske kokkeskole, når duften af hvidløg, spidskommen og kanel breder sig i lokalet sammen med lækre sprøde grønsager, bønner og linser i alle farver og kød så mørt at det smelter på tungen.På den græske kokkeskole lærer du kort og godt at lave græsk mad som en græker.
 
Praktiske oplysninger
Varighed: 3 - 4 timer + spisning 
Periode: Hele året 
Sted: I aftalte lokaler eller hos jer.
Læs mere om lokaler - her -
 
Priseksempel: 
Fra kr. 649,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.
Fra kr. 811,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.
 
Ekstra pris for eksterne lokaler.