Hverdagsfisk på forskellige måder

Anbefalingerne går på at vi skal spise 2-300 gram fisk om ugen, men er du/ I trætte af pap fiskefileter eller fiskepinde fra fryseren?

Du/I vil få indblik i 4 forskellige nemme hverdagsretter hvor fisk er hoved emnet.

Det kunne f.eks. være laks med sprødt stegt skin og sæsonens grønt, torsk med hjemmelavet grøn pesto samt fiskelasagne med spinat.

I vil arbejde med hele fisk, så I er med til at filleterer de friske fisk. Så I får oplevelsen med næsten hele vejen fra havet. 

 

Praktiske oplysninger

Varighed: 4 timer inkl. spisning

Periode: Hele året

Sted: I aftalte lokaler eller hos jer et sted på Sjælland.
Læs mere om lokaler - her -

Priseksempel: 

Fra kr. 595,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.
Fra kr. 744,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Ekstra pris for eksterne lokaler.