Bæredygtig menuplanlægning
 
Fra jord til bord, bidrager vores fødevarer til 1/3 af jordens CO2 udledning, det er måske værd at tænke over når man laver mad…
 
Med CO2 kokkeskolen får I indblik i hvordan I kan være med til at begrænse udledningen.Det er ikke en religion, men sund fornuft og omtanke.
 
Der gives et indblik i hvilke råvarer som belaster vores miljø mindst og hvorledes man kan tænke i menuplanlægning til både hverdag og fest. Der vil være et konkurrenceelement, i hvor lidt spild/ madaffald der kan produceres en to retters menu med, samt hvor meget CO2 der bidrages med fra den valgte menu.
 
Fx. Fokus kunne være på importerede råvarer kontra lokale råvarer fra årstidens sæson. Derfor vil kokkeskolen også varierer efter hvilken årstid I skal have jeres kokkeskole på.
 
 
Praktiske oplysninger
Varighed: 4½ timer inkl. spisning
Periode: Hele året
Sted: I aftalte lokaler eller hos jer et sted på Sjælland.
Læs mere om lokaler - her -
 
Priseksempel:
Fra kr. 525,- pr. pers. ex. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Fra kr. 656,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager) i jeres lokaler.

Ekstra pris for eksterne lokaler.