Store bøffer og steaks er lige sagen!

Prøv en kokkeskole som bygger på en god blanding, mellem Rock N Roll på anlægget og trangen til saftige steaks på kogepladerne.

I vil blive introduceret til en velhængt, supermørt, økologisk, dansk opdrættet, Hereford oksehøjreb, som vil være mulig at skære ud i store N.Y. Strip og Ribeye steaks efter eget ønske.
Hertil vil I også kunne give den gas med homefries og oksesky, samt lave lidt salat for synets skyld!

I vil også få mulighed for at flække en hummer og hertil lave lækkert tilbehør. Der vil blive serveret en skøn chardonnay hvidvin, samt en kraftig og afrundet rødvin tilpasset den velsmagende ret.
Bedst af alt, så er luftguitar ikke alene tilladt, men anses som god opførsel! Kom og lad os fyre den af!

 

Praktiske oplysninger

Antal: min. 12 deltager

Varighed: 5 timer inkl. spisning

Periode: Hele året

Sted: Kun København

Priseksempel:
Kr. 1.250,- pr. pers. ex. moms (inkl. udvalgt vin)
Kr. 1.563,- pr. pers. inkl. moms (inkl. udvalgt vin)