En ny og spændende udfordring på vand!

Hvad er SUP Surfing? 

SUP er en forkortelse af Stand Up Paddle surfing. SUP Surfing er en nyere form for surfing, hvor det gælder om at stå op på et surfbræt og padle sig frem med en åre.

Sup Surfing er opstået på Hawaii, hvor surf-instruktørerne står på brættet for at holde overblik over deres elever. Sporten bliver nu brugt som en måde, hvorpå surfere kan padle længere afstande.

Vælg mellem vores tre SUP Surfing aktiviteter:

SUP Intro 

Vi starter med gennemgang af udstyret som forklarer/viser, hvordan man nemmest kommer i gang og holder balancen. Når alle folk er klar, sejler vi stille og roligt ned igennem det grønne område langs Amagers kyst. Der er tid til social snak og hygge, mens vi glider over vandoverfladen. Der vil under turen blive vist forskellige øvelser til hurtige vendinger samt balance og stå teknikker.

SUP Stafet 

Vi starter med en gennemgang af udstyret, hvor instruktøren vil forklare/vise hvordan man nemmest kommer igang og holder balancen. Derefter vil I blive delt op i 2 hold. Deltagerne

på hvert hold skiftes til at padle ud og rundt om en bøje ude i vandet. Når man når ud til bøjen, skal der udføres forskellige øvelser, og først derefter må man padle tilbage, og derefter er det den næste på holdets tur.

Til sidst bliver vinder holdet fundet og årets surf-champ kåret. 

SUP Surfing er ikke blot en sjov og underholdende aktivitet for både børn og voksne, det er også en glimrende måde at træne kroppens kærnemuskulatur, balance og holdning.

Faciliteter

Der er mulighed for omklædning, våddragter i alle størrelser, varmt bad og at hænge ud i et hyggeligt strandbar område.

Du kan også holde din firma fest hos med udsigt over vandet og dans i sandet.

Vi holder til på Amager tæt på offentlig transport.

 

Praktiske oplysninger

Varighed: Ca. 2 timer 

Periode: April - oktober

Sted: Københavns S

Priseksempel: 
Kr. 239,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager)
Kr. 299,- pr. pers. inkl. moms (v. 10 deltager)